Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Facilitati hotel: 180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 39 apartamente standard, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 6 apartamente speciale - VIP,Honeymoon, Gold, Blue), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare, reviste si ziare, teren de volei, acordare de prim ajutor in caz de urgenta, informatii culturale si rezervari, informatii privind mijloacele de transport si comenzi taxi, fantana de gheata, transportul bagajelor, pastrarea obiectelor uitate, informatii despre atractiile zpnei si programe turistice, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei, parcare.

Facilitati camere: minibar, telefon, smart TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun bufet + cina bufet; - 23.04.22: bar selectie de gustari usoare si bauturi - meniu special dupa-amiaza la Aquapark Felixarium; - 24.04.22: pranz traditional de Paste cu program live; - 1 procedura SPA/adult/sejur in Centrul Nelumbo Med-Spa; - acces gratuit la Aquapark Felixarium: 10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane. piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca, sesiuni de AquaZumba; - Wi-Fi; - parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - copiii, indiferent de varsta NU au procedura Spa inclusa; - check-in: incepand cu ora 14:00; - check-out: pana la ora 12:00; - serviciile incep cu cina in ziua de check-in, si se termina cu mic dejun in ziua de check-out; - taxa de promovare NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet + cina bufet;
- 23.04.22: bar selectie de gustari usoare si bauturi - meniu special dupa-amiaza la Aquapark Felixarium;
- 24.04.22: pranz traditional de Paste cu program live;
- 1 procedura SPA/adult/sejur in Centrul Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la Aquapark Felixarium: 10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane. piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca, sesiuni de AquaZumba;
- Wi-Fi;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- copiii, indiferent de varsta NU au procedura Spa inclusa;
- check-in: incepand cu ora 14:00;
- check-out: pana la ora 12:00;
- serviciile incep cu cina in ziua de check-in, si se termina cu mic dejun in ziua de check-out;
- taxa de promovare NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Lotus Therm Spa & Luxury Resort - Oferta Paste Ortodox, Baile Felix, Romania