Hotel Recif este situat in centrul statiunii Neptun, la 15 minute de plaja.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant modern, bar, seif, lift, aer conditionat, 3 terase, gradina, camera de bagaje, piscina exterioara, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, camere de familie, parcare gratuita.
Hotelul pune la dispozitie 160 de camere duble si 2 apartamente.

Facilitati camere: acces pe baza de cartela magnetica, pat dublu, cabina dus, televizor, aer conditionat, seif, minibar, balcon.

~
Oferta este valabila daca in camera se cazeaza minim o persoana peste 65 de ani. Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - Wi-Fi in spatiile publice; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta este valabila daca in camera se cazeaza minim o persoana peste 65 de ani.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- Wi-Fi in spatiile publice;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Recif - Oferta Seniori 65+ - Mic dejun, Neptun, Romania

Verifica tarife si disponibilitate