Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Paste - Mic dejun

Poiana Brasov Romania
Silver Mountain Resort este cel mai exclusivist proiect rezidential din Poiana Brasov, fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3,3 km distanta de Partia Bradul, cu o vedere superba catre partiile de schi.

Facilitati hotel: patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la patru, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un centru Spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club, doua sali de conferintele, parcare subterana.

Facilitati camere: TV, baie proprie cu cada sau cabina de dus, balcon sau terasa, uscator de par, halate si papuci de baie, zona de relaxare.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - acces gratuit la SPA (piscina infinity exterioara incalzita, sauna umeda, sauna uscata, sala de fitness), in limita locurilor disponibile. Informatii suplimentare: - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- acces gratuit la SPA (piscina infinity exterioara incalzita, sauna umeda, sauna uscata, sala de fitness), in limita locurilor disponibile.

Informatii suplimentare:
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Paste - Mic dejun, Poiana Brasov, Romania

Verifica tarife si disponibilitate