Hotelul Majestic este situat in centrul statiunii, la numai 50 de m de plaja.

Facilitati hotel: restaurant -cu specific national si international, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, nepazita, loc de joaca pentru copii, pastrare obiecte de valoare, lobby bar, bar la piscina, bar restaurant, presa interna si internationala., plaja privata- permite amplasarea unui număr maxim de 300 şezlonguri, care sunt puse la dispoziția turiștilor contra-cost, indiferent de regimul de masă. Servicii: SERVICII INCLUSE (gratuite): Parcare auto în limita locurilor disponibile, Internet WI-FI în complex, Păstrarea obiectelor de valoare, Depozitarea şi păstrarea bagajelor, Pătuţ bebeluş la cerere, Muzică live și program pentru copii, Două locuri de joacă situate atât în interiorul hotelului, cât şi în exterior, Acces la terenul de sport (echipamentele se asigură în limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la recepţie), Piscină exterioară încălzită pentru adulți cu şezlong gratuit în limita disponibilului, Piscină exterioară încălzită cu tobogan pentru copii, Umbrele, Hamac, gratuite la piscină în limita disponibilului, Acces la aparatele de fitness de la piscină, Saună, Jacuzzi, Trezirea clienţilor la oră solicitată/Comandă taxi, Jocuri divertisment (şah, table, cărţi de joc, tenis de masă), Servicii individuale de curăţat haine şi călcat, Stand de presă, infomaţii turistice, cultural-sportive, adrese. SERVICII OPȚIONALE (contra-cost): Salon de masaj la piscină, Billiard, Bar lobby hotel, Restaurante cu specific naţional şi internaţional, Restaurant proţap, Cafenea&Narghilea, Apeluri naționale şi internaţional, Închiriere Sali de conferinţă
Facilitati camere: aer conditionat, plasma TV, telefon cu linie nationala si internationala, minibar, Wi-fi gratuit, uscator de par, cosmetice personalizate, uscator de rufe. Număr total camere: 247 Duble: 226 - dintre care 160 camere cu pat matrimonial si 66 camere cu doua paturi.

Facilitati camere :aer conditionat, TV -PLASMA, minibar -(racitor), baie cu cada -in apartamente, baie cu dus -in camere, balcon -40 camere duble nu au balcon, internet -wireless, uscator de par, telefon cu linie directa (nationala si internationala), pardoseala cu gresie, uscator rufe, cosmetice personalizate in baie, acces in camera pe baza de cartela magnetica.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun si pranz, acces la barul de pe terasa restaurantului Majestic (amplasat in gradina de vara) NUMAI in timpul programului de masa (pranz 13.00-15.00), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, salina, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii. Informatii suplimentare: - masa de pranz se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. - micul dejun bufet suedez se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare. - pranzul bufet suedez se serveste in intervalul 13.00-15.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare (sucuri acidulate draft din gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere draft, vin de masa draft alb/rosu, lichior, vodka whiskey). - in lunile mai, iunie si septembrie mesele se vor servi sub forma de bufet in functie de numarul de turisti din hotel. - este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse. In situatia deteriorarii acestora in mod voit, se va percepe o taxa de 10 lei, achitata de catre turist la receptie. - este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop. - plaja este un serviciu externalizat, iar turistii cazati la Hotel Majestic beneficiaza de un tarif preferential de 15 lei/zi/persoana. Sezlongurile se achita la fata locului, in functie de disponibilitate. - hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, salina, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii.

Informatii suplimentare:
- micul dejun bufet suedez se serveste in intervalul 08.00-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare.
- in lunile mai, iunie si septembrie mesele se vor servi sub forma de bufet in functie de numarul de turisti din hotel.
- este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse. In situatia deteriorarii acestora in mod voit, se va percepe o taxa de 10 lei, achitata de catre turist la receptie.
- este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- plaja este un serviciu externalizat, iar turistii cazati la Hotel Majestic beneficiaza de un tarif preferential de 15 lei/zi/persoana. Sezlongurile se achita la fata locului, in functie de disponibilitate.
- hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Majestic - Oferta Standard - Mic dejun - 7 Nopti, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate