Hotelul Tusnad este situat in zona centrala a statiunii Baile Tusnad.

Facilitati hotel: 108 camere din care 23 camere 3* (modernizate) si 85 camere standard 2* (nerenovate), restaurant clasic, bar de zi, acces la baza proprie de tratament prin pasarela, parcare proprie pazita, camera de bagaje, coafura, cosmetica, piscina cu apa minerala incalzita (in cadrul bazei de tratament, poate fi folosita exclusiv pentru tratament, la prescriptie medicala).

Facilitati camere: paturi twin, balcon, baie proprie, TV. Camerele de 3* sunt modernizate, au mobilierul schimbat si baie cu cabina de dus.

~
Servicii incluse: - 6 nopti cazare cu mic dejun (bufet suedez); - consulatie medicala initiala si reconsult; - tratament balnear 5 zile x 2 proceduri/zi/adult; - suplimentar 1 procedura/zi/adult pe baza de bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat. Informatii suplimentare: - check-in Duminica; - pentru a beneficia de tratament, turistii trebuie sa prezinte la hotel: bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat; - tratamentul balnear se efectueaza de Luni pana Vineri; - tipurile de tratament/proceduri vor fi stabilite de medicul balneolog la baza consultatiei; - taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 6 nopti cazare cu mic dejun (bufet suedez);
- consulatie medicala initiala si reconsult;
- tratament balnear 5 zile x 2 proceduri/zi/adult;
- suplimentar 1 procedura/zi/adult pe baza de bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat.

Informatii suplimentare:
- check-in Duminica;
- pentru a beneficia de tratament, turistii trebuie sa prezinte la hotel: bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat;
- tratamentul balnear se efectueaza de Luni pana Vineri;
- tipurile de tratament/proceduri vor fi stabilite de medicul balneolog la baza consultatiei;
- taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Tusnad - Sanatate la Tusnad - Mic dejun - 6 nopti, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate