Hotel Paradiso este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja.

Facilitati hotel: restaurant (500 de locuri), terasa, bar (40 de locuri), baza de tratament, sala fitness, salon de cosmetica si manichiura, masaj, coafor, magazin cu suveniruri, cofetarie, sala de conferinta, Wi-Fi, piscina exterioara si un bazin pentru copii, parcare (120 de locuri), pastrare obiecte de valoare.
Hotelul are o capacitate de 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente, dispuse pe 11 etaje.

Facilitati camere: AC, TV, Wi-Fi, minibar (contra cost) si telefon (contra cost). Toate camerele au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, taxa hoteliera. Informatii suplimentare: - Hotelul isi rezerva dreptul ca in situatiile in care numarul de turisti este redus sa aplice sistemul de servire al mesei in regim a la carte. - minibarul si telefonul din camera sunt contra cost. - este obligatorie purtarea bratarii primita la receptie, in momentul cazarii, pentru a beneficia de serviciile achizitionate. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii; - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, taxa hoteliera.

Informatii suplimentare:
- Hotelul isi rezerva dreptul ca in situatiile in care numarul de turisti este redus sa aplice sistemul de servire al mesei in regim a la carte.
- minibarul si telefonul din camera sunt contra cost.
- este obligatorie purtarea bratarii primita la receptie, in momentul cazarii, pentru a beneficia de serviciile achizitionate;
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Paradiso - Inscrieri Timpurii 31.03.2021 - 7 nopti - Mic dejun, Mangalia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate