Hotelul Meteor este situat in zona centrala a statiunii Jupiter, la o distanta de 20 m de plaja.

Facilitati hotel: 214 camere duble (188 camere standard si 26 camere de lux, 9 garsoniere de lux, dispuse la parter si pe 8 nivele), 3 lifturi, receptie moderna, restaurant propriu amplasat pe malul marii (300 locuri), bar de zi, terasa (96 locuri), braserie pe plaja (96 locuri), seif, inchiriere jocuri table, remi si rachete de badminton, sala de conferinte complet utilata (150 locuri), spatii verzi amenajate cu scaune, mobilier de gradina si umbrele, parc de joaca pentru copii, parcare contra cost in limita locurilor disponibile, sezlong si umbrela de plaja contra cost in limita locurilor disponibilel, Wi-Fi, carut pentru copii, patut gratuit pentru copii cu varsta 0-1.99 ani, scaunel gratuit pentru servit masa pentru copii.

Facilitati camere: TV, minibar, AC, mobilier nou, baie cu dus, mobilier de balcon (masuta cu 2 scaune), protectie anti-insecte.
Camera dubla standard are pardoseala cu gresie si vedere laterala la mare.
Camera dubla delux are pardoseala mochetata recent, draperii si perdele noi, televizor incorporat in oglinda, baie spatioasa si dotata cu mobilier nou si uscator de par.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun. Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste in sistem bufet suedez numai daca la masa se vor inscrie minim 60 persoane. Pana la atingerea numarului de 60 de persoane, micul dejun se serveste a la carte, pe baza de fisa cont in valoare de 40 lei/zi/adult, al doilea copil intre 2-6.99 ani si oriuce copil peste 7 ani. Copiii intre 0-1.99 ani si primul copil intre 2-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet, iar daca micul dejun se serveste a la carte, acestia consuma din fisa parintilor sau achita la fata locului. - taxa de parcare (8 lei/zi/autoturism) se achita la receptie. Parcarea se asigura in limita locurilor disponibile. Unitatea hoteliera nu este raspunzatoare pentru situatia in care turistii nu gasesc loc de parcare pentru autoturismul propriu in parcarile amenajate din dincinta hotelului. Se va percepa taxa pentru parcarea autoturismului pe terenul apartinand societatii, chiar neamenajat ca parcare. Locul de parcare se asigura in regim nededicat. In cazul parasirii locului initial, la inoarcere, este posibil sa fie repartizat un alt loc de parcare. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun.

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste in sistem bufet suedez numai daca la masa se vor inscrie minim 60 persoane. Pana la atingerea numarului de 60 de persoane, micul dejun se serveste a la carte, pe baza de fisa cont in valoare de 40 lei/zi/adult, al doilea copil intre 2-6.99 ani si oriuce copil peste 7 ani. Copiii intre 0-1.99 ani si primul copil intre 2-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet, iar daca micul dejun se serveste a la carte, acestia consuma din fisa parintilor sau achita la fata locului.
- taxa de parcare (8 lei/zi/autoturism) se achita la receptie. Parcarea se asigura in limita locurilor disponibile. Unitatea hoteliera nu este raspunzatoare pentru situatia in care turistii nu gasesc loc de parcare pentru autoturismul propriu in parcarile amenajate din dincinta hotelului. Se va percepa taxa pentru parcarea autoturismului pe terenul apartinand societatii, chiar neamenajat ca parcare. Locul de parcare se asigura in regim nededicat. In cazul parasirii locului initial, la inoarcere, este posibil sa fie repartizat un alt loc de parcare.

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Meteor - Inscrieri Timpurii 30.04.2021 - Mic dejun, Jupiter, Romania

Verifica tarife si disponibilitate