Hotelul Majestic este situat in centrul statiunii, la numai 50 de m de plaja.

Facilitati hotel: 3 restaurante, program artistic pentru copii si adulti, 2 locuri de joaca pentru copii, amenajate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, in gradina de vara, teren de sport (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie), mese de tenis, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru adulti incalzita, piscina pentru copii incalzita, hamace, balansoare, aparate de fitness langa piscinas, facilitati SPA (sauna uscata, 2 jacuzzi), internet Wi-Fi, parcare auto (in limita locurilor disponibile), pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, pat bebe la cerere, spalatorie cu autoservire, apel telefonic de trezire, jocuri de divertisment (sah, table, rummy, carti de joc), stand de presa nationala la receptie, infomatii turistice, cultural-sportive.
Hotelul dispune de 241 de camera duble, 13 apartamente si 8 garsoniere.

Facilitati camere: aer conditionat, plasma TV, telefon cu linie nationala si internationala, minibar, Wi-fi gratuit, uscator de par, cosmetice personalizate, uscator de rufe.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun si pranz, acces la barul de pe terasa restaurantului Majestic (amplasat in gradina de vara) NUMAI in timpul programului de masa (pranz 13.00-15.00), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, salina, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii. Informatii suplimentare: - masa de pranz se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. - micul dejun bufet suedez se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare. - pranzul bufet suedez se serveste in intervalul 13.00-15.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare (sucuri acidulate draft din gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere draft, vin de masa draft alb/rosu, lichior, vodka whiskey). - in lunile mai, iunie si septembrie mesele se vor servi sub forma de bufet in functie de numarul de turisti din hotel. - este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse. In situatia deteriorarii acestora in mod voit, se va percepe o taxa de 10 lei, achitata de catre turist la receptie. - este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop. - plaja este un serviciu externalizat, iar turistii cazati la Hotel Majestic beneficiaza de un tarif preferential de 15 lei/zi/persoana. Sezlongurile se achita la fata locului, in functie de disponibilitate. - hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, salina, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii.

Informatii suplimentare:
- micul dejun bufet suedez se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare.
- in lunile mai, iunie si septembrie mesele se vor servi sub forma de bufet in functie de numarul de turisti din hotel.
- este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse. In situatia deteriorarii acestora in mod voit, se va percepe o taxa de 10 lei, achitata de catre turist la receptie.
- este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- plaja este un serviciu externalizat, iar turistii cazati la Hotel Majestic beneficiaza de un tarif preferential de 15 lei/zi/persoana. Sezlongurile se achita la fata locului, in functie de disponibilitate.
- hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Majestic - Inscrieri Timpurii 31.12.2021 - Mic dejun - 5 Nopti, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate