Hotelul Majestic Olimp este situat in zona centrala a statiunii, la 150 m de plaja.

Facilitati hotel: 219 spatii de cazare, dispuse pe 13 etaje, receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, seif la receptie, lift, camera de bagaje, ziare, piscina exterioara adulti, piscina incalzita pentru copii, sezlonguri, umbrele, hamac si balansoar langa piscina (in limita locurilor disponibile), sala de conferinta, fax/copiator, loc de joaca pentru copii interior si exterior, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, rummy, carti de jos, tenis de masa), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi doar in lobby-bar si receptie.

Facilitati camere: AC, TV, minibar, pardoseala cu gresie, baie cu cadita de dus, prosoape, cosmetice personalizate la baie. Camerele nu au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la cele 2 locuri de joaca (interior si exterior), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilului, umbrele/hamac/balansoar gratuite la piscina in limita disponibilului, acces gratuit la Wi-Fi in lobby-bar si receptie, parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile. Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste in sistem bufet suedez (07:30-10:00) si include apa, suc, ceai, lapte si cafea. - este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop. - este interzis fumatul in camera, folosirea resoului, filtrului de cafea, consumul de pepeni si alimente in camera de hotel, in caz contrar sejurul va fi anulat! - vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la cele 2 locuri de joaca (interior si exterior), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilului, umbrele/hamac/balansoar gratuite la piscina in limita disponibilului, acces gratuit la Wi-Fi in lobby-bar si receptie, parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile.

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste in sistem bufet suedez (07:30-10:00) si include apa, suc, ceai, lapte si cafea.
- este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- este interzis fumatul in camera, folosirea resoului, filtrului de cafea, consumul de pepeni si alimente in camera de hotel, in caz contrar sejurul va fi anulat!
- vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate.

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Majestic Olimp - Inscrieri Timpurii 31.03.2021 - Mic dejun - 5 Nopti, Olimp, Romania

Verifica tarife si disponibilitate