Phoenicia Holiday Resort este amplasat la aproximativ 150 de metri de plaja, in cadrul complexului Phoenicia.

Facilitati hotel: 7 corpuri cu 8 etaje cu un total de 420 de studiouri, apartamente cu 2 camere si 3 camere, restaurante (international, italian, libanez, mediteranean), parcare proprie (500 locuri), parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta, club animatie pentru copii, Wi-Fi, 8 piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina interioara incalzita, spalatorie auto, baruri in complex si pe plaja, terase, sauna, clase de aerobic, zumba, yoga, pilates, aquagim, teatru de vara/cinema, program artistic si animatori, plaja privata, magazine, cabinet medical, baza sportiva (teren tenis/baschet/fotbal/volei), statie radio si TV intern.

Facilitati apartamente: TV, AC, Wi-Fi, baie cu dus, cada simpla sau cada cu hidromasaj, prosoape, uscator de par, terasa, bucatarie utilata (vesela, pahare, tacamuri, frigider), seif, uscator de rufe, suport pantofi, masa si fier de calcat, cuptor microunde, cana electrica.

Tipuri de apartamente:
- Studio - cuprinde un spatiu deschis cu living si bucatarie, zona pentru dormit, baie si terasa.
- Apartament 2 camere standard - cuprinde un dormitor, living si bucatarie, hol, baie si terasa.
- Apartament 2 camere superior - cuprinde un dormitor, living si bucatarie, hol, baie si terasa. Apartamentul este pozitionat in corpurile de cazare Jad si Opal, acestea fiind corpurile cele mai apropiate de mare. Oaspetii cazati in acest tip de apartament beneficiaza de parcare separata si acces la piscina de la Phoenicia Luxury.
- Apartament cu 3 camere standard - este format din doua dormitoare, living si bucatarie, hol, baie si terasa.
- Apartament cu 3 camere superior - cuprinde trei dormitoare, living si bucatarie, hol, 2 bai si o terasa generoasa. Apartamentul este pozitionat la etajul 8 al corpurilor Coral, Rubin, Topaz, Smarald, Safir (acces cu liftul pana la etajul7). Oaspetii cazati in acest tip de apartament beneficiaza de parcare separata si acces la piscina de la Phoenicia Luxury.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun. Facilitati gratuite: parcare proprie supravegheata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi, business corner, presa (in receptie), prosoape de plaja (oferite la cazare, pe baza de tichet), sezlonguri si umbrele la plaja si piscine (in limita locurilor disponibile), sauna, parc de joaca pentru copii, pe categorii de varsta, teatru de vara/cinema, club animatie copii, jocuri si concursuri pentru adulti si copii (la plaja, piscine, terasa), piscine exterioare pentru adulti si piscine exterioare pentru copii, cu valuri/ tobogane, piscina interioara cu apa incalzita, animatori, petreceri tematice, caraoke, carnaval, fitness, clase de aerobic, kangoo jumps, zumba, yoga, pilates şi aquagym, baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei), spalatorie haine cu autoservire, cabinet cu medic generalist, statie radio si TV intern. Informatii suplimentare: - Micul dejun se serveste in sistem bufet, in intervalul 07.00-10.00, incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. - Bauturile incluse (apa, suc, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda) sunt disponibile doar in restuarant, in timpul servirii mesei. - Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii. - Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera. - Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati. Vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate pe voucher. - Umbrelele și sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile, iar alocarea acestora se face in ordinea sosirii la piscina/plaja. Sezlongurile sunt gratuite si nu se rezerva. Prosoapele, hainele sau alte obiecte lasate drept rezervare vor fi ridicate de pe sezlonguri. - Prosoapele pentru plaja/piscine se ridica in schimbul cupoanelor primite la receptie, in momentul cazarii. La eliberarea camerei, se returneaza la receptie cupoanele pentru prosoape. Nereturnarea cupoanelor reprezinta paguba si se taxeaza ca atare (100 lei/cupon). - Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie. - Nu se accepta animale de companie. - ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE. - HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun.

Facilitati gratuite: parcare proprie supravegheata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi, business corner, presa (in receptie), prosoape de plaja (oferite la cazare, pe baza de tichet), sezlonguri si umbrele la plaja si piscine (in limita locurilor disponibile), sauna, parc de joaca pentru copii, pe categorii de varsta, teatru de vara/cinema, club animatie copii, jocuri si concursuri pentru adulti si copii (la plaja, piscine, terasa), piscine exterioare pentru adulti si piscine exterioare pentru copii, cu valuri/ tobogane, piscina interioara cu apa incalzita, animatori, petreceri tematice, caraoke, carnaval, fitness, clase de aerobic, kangoo jumps, zumba, yoga, pilates şi aquagym, baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei), spalatorie haine cu autoservire, cabinet cu medic generalist, statie radio si TV intern.

Informatii suplimentare:
- Micul dejun se serveste in sistem bufet, in intervalul 07.00-10.00, incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
- Bauturile incluse (apa, suc, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda) sunt disponibile doar in restuarant, in timpul servirii mesei.
- Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.
- Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.
- Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati. Vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate pe voucher.
- Umbrelele și sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile, iar alocarea acestora se face in ordinea sosirii la piscina/plaja. Sezlongurile sunt gratuite si nu se rezerva. Prosoapele, hainele sau alte obiecte lasate drept rezervare vor fi ridicate de pe sezlonguri.
- Prosoapele pentru plaja/piscine se ridica in schimbul cupoanelor primite la receptie, in momentul cazarii. La eliberarea camerei, se returneaza la receptie cupoanele pentru prosoape. Nereturnarea cupoanelor reprezinta paguba si se taxeaza ca atare (100 lei/cupon).
- Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
- Nu se accepta animale de companie.
- ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE.
- HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Phoenicia Holiday Resort - Oferta Standard - Mic Dejun, Navodari, Romania

Verifica tarife si disponibilitate