Hotelul Majestic este situat in centrul statiunii, la numai 50 de m de plaja.

Facilitati hotel: 3 restaurante, program artistic pentru copii si adulti, 2 locuri de joaca pentru copii, amenajate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, in gradina de vara, teren de sport (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie), mese de tenis, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru adulti incalzita, piscina pentru copii incalzita, hamace, balansoare, aparate de fitness langa piscinas, facilitati SPA (sauna uscata, 2 jacuzzi), internet Wi-Fi, parcare auto (in limita locurilor disponibile), pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, pat bebe la cerere, spalatorie cu autoservire, apel telefonic de trezire, jocuri de divertisment (sah, table, rummy, carti de joc), stand de presa nationala la receptie, infomatii turistice, cultural-sportive.
Hotelul dispune de 241 de camera duble, 13 apartamente si 8 garsoniere.

Facilitati camere: aer conditionat, plasma TV, telefon cu linie nationala si internationala, minibar, Wi-fi gratuit, uscator de par, cosmetice personalizate, uscator de rufe.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun si pranz, acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii. Informatii suplimentare: - mesele sunt servite in sistem bufet incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii; - micul dejun bufet se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare. - pranzul bufet se serveste in intervalul 13.00-15.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka). Bauturile incluse pot fi servite la barul restaurantului NUMAI in timpul programului de masa. - in lunile mai, iunie si septembrie mesele se pot servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel. - este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse. In situatia deteriorarii acestora in mod voit, se va percepe o taxa de 10 lei, achitata de catre turist la receptie. - este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop. - sezlongurile de pe plaja privata sunt puse la dispozitia turistilor contra-cost si se achita la fata locului, in functie de disponibilitate (10 lei/zi/persoana). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun si pranz, acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii.

Informatii suplimentare:
- mesele sunt servite in sistem bufet incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii;
- micul dejun bufet se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare.
- pranzul bufet se serveste in intervalul 13.00-15.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka). Bauturile incluse pot fi servite la barul restaurantului NUMAI in timpul programului de masa.
- in lunile mai, iunie si septembrie mesele se pot servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
- este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse. In situatia deteriorarii acestora in mod voit, se va percepe o taxa de 10 lei, achitata de catre turist la receptie.
- este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- sezlongurile de pe plaja privata sunt puse la dispozitia turistilor contra-cost si se achita la fata locului, in functie de disponibilitate (10 lei/zi/persoana).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Majestic Mamaia - Inscrieri Timpurii 31.12.2020 Flexibil - Mic dejun+Pranz - 5 nopti, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate