Charter Dubai - Grand Excelsior Hotel Deira, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Grand Excelsior Deira se află in districtul istoric Deira din Dubai, la numai cateva minute cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai, și oferă acces facil la orașul vechi Dubai, la piețele souk de aur și mirodenii, precum și la Khor Dubai. Stația de metrou Abu Baker Al Siddique (linia verde) este situată la cateva minute de mers pe jos. Hotelul are o piscină pe acoperis si o cadă cu hidromasaj rotundă cu vedere panoramică la Al Muteena.

Fiecare cameră este recent renovată și are WiFi gratuit de mare viteză. Oferă, de asemenea, o sticlă de apă gratuită, papuci, diverse dotări, minibar și TV LCD cu ecran plat de 32 inch.

Hotelul Grand Excelsior Deira pune la dispoziție o varietate de restaurante și baruri, precum restaurantul The Terrace, deschis pe tot parcursul zilei, Le Cafe, barul Lindbergh's și barul Grand Excelsior de la piscină. Room service este disponibil nonstop. Proprietatea oferă și locuri de divertisment excepționale, cum ar fi Stars Studio (clubul de noapte al hotelului, cu DJ și muzică live, cunoscut la nivel internațional), Tehran Club (restaurant iranian și club de noapte), Ding Sheng (bar chinezesc de lux și lounge de karaoke) și Al Rawabi (restaurant marocan).

Oaspeții se pot răsfăța in zona de wellness prevăzută cu saună și baie de aburi. In plus, puteți să faceți un antrenament viguros la clubul de fitness bine dotat și să solicitați terapii de masaj de revitalizare.

Oaspeții au la dispoziție servicii gratuite de transfer centrele comerciale principale, cum ar fi Deira City, Al Ghurair și Dubai Outlet Mall, precum și la plaja Al Mamzar.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Grand Excelsior Hotel Deira, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate