Hotelul Iri este destinatia ideala fie ca doresti sa calatoresti iarna, fiind foarte aproape de partiile de schi, sau vara datorita peisajului incantator al muntilor ce inconjoara hotelul.

Hotel Iri este situat intr-un cadru natural de exceptie, la 650 metri distanta fata de partia Kalinderu, la 2 km fata de telecabina Busteni - Babele si cu o priveliste incantatoare asupra masivului Caraiman si implicit asupra Crucii Eroilor. Hotelul este de asemenea situat la o distanta de 650 m fata de gara Busteni.

EN Iri Hotel is located in an exceptional natural setting, 650 meters away from Kalinderu slope, 2 km from Busteni - Babele cable car and with a delightful view over the Caraiman massif and over the Cross of Heroes. The hotel is also located at a distance of 650 m from Busteni train station.

RO Servicii incluse: cazare cu demipensiune, cosulet de bun venit, cina traditionala de 1 Decembrie cu program artistic muzica livei, palinca si vinul casei, vin fiert, tuica fiarta, apa plata, apa minerala, tombola cu premii.
• Copii cu varsta pana la 3 ani au gratuitate la cazare si mese (conform planului tarifar al parintilor, nu vor avea scaun la masa in cadrul meselor festive). Taxele locale se achita la Receptia hotelului.
In situatia exceptionala in care legislatia nu va permite organizarea petrecerilor si a activitatii de restaurant la capacitate maxima, contravaloarea pachetului de mese se va putea consuma pe parcursul sejurului sub forma de fisa cont in valoare de 200 lei/persoana sau 100 lei/copil sau se va emite un voucher de aceasta suma valabile pentru orice servicii hoteliere in 2023 la H Iri

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre 1 Decemebrie - Hotel Iri, Busteni, Romania

Verifica tarife si disponibilitate