Hotelul este situat situat in statiunea Poiana Brasov, la doar 50 de metri de teleschi, in partea de jos a partiei de schi Subteleferic.

Facilitati hotel: 127 de camere si apartamente premium, 2 restaurante, cafe bar, Spa bar, Ski bar, club de noapte, casa de evenimente private sau petrecri rustice, 4 sali de conferinte, sala de evenimente personale, centru Spa, piscina interioara, jacuzzi exterior incalzit, masaj, sala de fitness, sauna uscata, sauna umeda, sauna infrarosu, sala de relaxare, salon de infrumusetare, loc de joaca exterior pentru copii, sala jocuri interioara, Clubul copiilor, Wi-Fi, inchiriere echipament sportiv, magazin de suveniruri, tranferuri, telefon de trezire , spalatorie, camera de bagaje , business corner, parcare , room service, fier de calcat , patut copii, meniu de mancare special pentru copii, scoala schi & snowboard.

Facilitati camere: AC, TV, minibar, seif, baie cu cada sau dus, Wi-Fi, uscator de par, acces persoane cu dizabilitati, halate de baie si papuci, balcon (la majoritatea camerelor), cantar electronic, incalzire in pardoseala in bai, control individual al temperaturii.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet, acces gratuit la SPA, Wi-Fi si parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Nota: - taxele de salvamont si promovare NU sunt incluse. Aceastea se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet, acces gratuit la SPA, Wi-Fi si parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Nota:
- taxele de salvamont si promovare NU sunt incluse. Aceastea se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Teleferic ~ 1 Decembrie, Poiana Brasov, Romania

Verifica tarife si disponibilitate