Hotelul este situat in zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la aproximativ 100 m de strada principala.

Facilitati hotel: restaurant, room service, lobby bar, 2 sali de conferinte, baza de tratament, centru Spa (piscina interioara, masaj, sauna, salina), loc de joaca pentru copii, gradina, jocuri (biliard, tenis de masa), inchirieri biciclete, biblioteca, WI-FI gratuit.

Facilitati camere: sistem climatizare, TV LCD, Wi-Fi gratuit, linie telefonica, seif, minibar, baie proprie cu cada/cabina de dus, uscator de par, halat de baie, papuci, aparat de cafea, patut copil la cerere, fier de calcat si masa de calcat la cerere.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - cina speciala in noaptea Sfantului Andrei; - cina barbeque in 01.12. Informatii suplimentare: - turistii sunt invitati, in limita posibilitatilor, sa poarte costum tematic pentru Noaptea Strigoilor si costum traditional de 1 Decembrie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- cina speciala in noaptea Sfantului Andrei;
- cina barbeque in 01.12.

Informatii suplimentare:
- turistii sunt invitati, in limita posibilitatilor, sa poarte costum tematic pentru Noaptea Strigoilor si costum traditional de 1 Decembrie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre TTS Spa & Wellness - Oferta 1 Decembrie, Covasna, Romania

Verifica tarife si disponibilitate