Hotelul O3ZONE 3* din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA. /
EN Hotel O3ZONE 3 * is located in the center of Tusnad resort, with a wonderful view of Stanca Soimilor (Falcon Rock). It is recommended for: companies that want to organize events, people who want to improve their health and maintain it, as well as people who want to benefit from the SPA procedures offered by the SPA Center.

Include primire traditionala cu cozonac secuiesc si afinata la check in, cina de bun venit in 28.11, mic dejun bufet pranz bufet si cina cu gratar in aer liber si cantece populare cu Cora Munteanca in 29.11, mic dejun, pranz bufet si cina bufet cu party DJ in 30.11, mic dejun bufet in 01.12. Acces la SPA (piscina, jacuzzi, sauna) - in functie de reglementarile in vigoare.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre 1 Decembrie - Hotel O3zone, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate