Hotelul Tisa este situat in zona centrala a Baile Olanesti, la baza Aleii Izvoarelor.

Facilitati hotel: 67 camere duble (standard, deluxe, executive) si 4 apartamente, restaurant (160 locuri), terasa exterioara, teren de sport, foisor, zona barbeque si protap, lobby, baza de tratament, sala de conferinta (120 locuri), Wi-Fi.

Facilitati camere: TV, frigider, Wi-Fi, telefon, grup sanitar propriu cu dus, balcon.

~
Oferta include: - cazare cu pensiune completa; - cina festiva in 27.11.2021 (pentru intrare in 26.11 / 27.11) sau in 30.11.2021 (pentru intrare in 29.11 / 30.11) cu petrecere cu muzica live sau DJ - cu exceptia in care normele in vigoare nu vor permite; - intampinare traditionala cu tuica si cozonac. Informatii suplimentare: - pentru acesta oferta hotelul accepta doar rezervari pentru clientii cu certificat verde; - parcarea este gratuita (in limita locurilor disponibile). Masinile care nu gasesc loc in apropierea hotelului, pot parca in parcarea primariei, iar tichetul de parcare este decontat integral la receptia hotelului; - la mesele festive muzica se aude in camerele din corpul A. Mese pensiune completa: - micul dejun bufet suedez; - cina cu meniu fix (antreu, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc); - pranz cu meniu fix (ciorba, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc); - cina festiva - aperitiv, sarmale, friptura, desert, 100ml tarie, ½ sticla vin, cafea la filtru, apa, suc); - prima masa este cina, iar ultima masa, in ziua plecarii, este micul dejun; - bauturi non-alcoolice la toate mesele. Wellness: - este inclus accesul la centrul wellness al hotelului (piscina, sauna), in limita locurilor disponibile, in baza programarii la receptia hotelului, cu respectarea normelor in vigoare, in serii de 80 de minute. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu pensiune completa;
- cina festiva in 27.11.2021 cu petrecere cu muzica live sau DJ - cu exceptia in care normele in vigoare nu vor permite;
- intampinare traditionala cu tuica si cozonac.

Informatii suplimentare:
- pentru acesta oferta hotelul accepta doar rezervari pentru clientii cu certificat verde;
- parcarea este gratuita (in limita locurilor disponibile). Masinile care nu gasesc loc in apropierea hotelului, pot parca in parcarea primariei, iar tichetul de parcare este decontat integral la receptia hotelului;
- la mesele festive muzica se aude in camerele din corpul A.

Mese pensiune completa:
- micul dejun bufet suedez;
- cina cu meniu fix (antreu, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc);
- pranz cu meniu fix (ciorba, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc);
- cina festiva 27.11.2021 - aperitiv, sarmale, friptura, desert, 100ml tarie, ½ sticla vin, cafea la filtru, apa, suc);
- prima masa este cina, iar ultima masa, in ziua plecarii, este micul dejun;
- bauturi non-alcoolice la toate mesele.

Wellness:
- este inclus accesul la centrul wellness al hotelului (piscina, sauna), in limita locurilor disponibile, in baza programarii la receptia hotelului, cu respectarea normelor in vigoare, in serii de 80 de minute.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Tisa - Oferta 1 Decembrie - Last Minute, Baile Olanesti, Romania

Verifica tarife si disponibilitate