ISRAEL
Pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta!
Tel Aviv – Via Dolorosa – Golgota – Zidul Plangerii – Bethleem – Nazareth – Marea Galileii
Avion din BUCURESTI
Perioada: 11-16 decembrie (6 zile/ 5 nopti)

ITINERARIU:

ZIUA 1 Întalnire la Aeroportul Internațional Otopeni în data de 11 decembrie la ora 08:00 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism pentru zborul de la ora 11:00 spre Tel-Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Aterizare la ora 13:25. Cazare la Betleem Hotel 5*


ZIUA 2
Micul dejun. Incepem ziua cu vizita la Yad Vashem. Apoi ne vom deplasa mai intai spre Muntele Înălţării/ Maslinilor în drum spre Grădina Ghetsimani pe Muntele Măslinilor, unde vom avea un timp de meditaţie și rugăciune. Pregătiți spiritual vom începe să parcurgem pe jos Via-Dolorosa pentru a parcurge Drumul Crucii. Vom vizita în drum și scăldătoarea Betesda care este în apropiere, iar apoi vom lua prânzul în bazarul Ierusalimului. Daca timpul ne va permite vom face o vizita si la scaldatoarea Siloam si Muzeul Israel pentru a vedea Manuscrisele de la Marea Moarta si macheta vechiuliu Ierusalim( optional). În final vom ajunge la Golgota (Biserica Mormântului). Cină și cazare în Betleem Hotel 5*
ZIUA 3
Micul dejun. Incepem ziua noastra devreme. Plecare catre Gradina Mormantului Gol. Vom continua apoi catre Muntele Sion unde vom putea vizita locul Cinei cea de taina si Mormantul Regelui David. Continuam coborand spre Marea Moarta. Facem o scurta oprire la Ierihon, cel mai vechi oras din lume. Ne oprim la Muntele Ispitirii si continuam cu vizita la Iordan, locul botezului Mantuitorului. In copntinuare vom putea vizita Tunelul zidului plangerii ( optional) pentru a vizita cele mai recente descoperiri arheologice ale Ierusalimului.
Ziua noastra se va incheia dupa vizita la Zidul Plangerii Cina si cazarea Betlehem la Hotel 5*

ZIUA 4

Micul dejun. Astazi vom fi in Betlehem. Incepem ziua cu Biserica Nașterii Domnului care gazduieste grota nasterii Mantuitorului şi continuam cu Câmpia Păstorilor. Continuam cu vizita la Herodium Reperul evident al dealului Herodion (ca un vulcan, cu vârful său înalt) a fost dat forma sa caracteristică când Irod a construit aici un palat fortificat. Irod a tăiat vârful și a săpat, creând un platou circular înconjurat de un inel dublu de pereți masivi și turnuri. Excavațiile de aici au adus la lumină o grădină așezată într-o curte peristilă, apartamente rezidențiale, băi și o sinagogă. Continuam vizita cu orarul lui David din Ierusalim. Cina si cazare Hotel 5*

ZIUA 5
Micul dejun. Incepem ziua cu vizita la Nazaretul, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu. Optional vom vizita Muzeul Nazareth Village. ( optional). Continuam cu plimbarea cu barca pe Marea Galielii ( optional) locul perscuirii minunate. Apoi continuam cu vizita la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor si incheiem ziua cu vizita pe Muntele Fericirii. Cina si cazare în Betleem la Hotel 5*

ZIUA 6

Micul dejun. Astazi vom vizita Haifa pentru a admira Gradinile Bahai. Continuam ziua cu vizita la Cezareea si Jaffa. Incheiem programul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv apoi ne indrepatam spre aeroportul din Tel-Aviv pentru imbarcarea pe zborul de la ora 22:25 cu aterizare la Bucuresti - Otopeni la ora 00:50.Orar de zbor (informativ, poate suferi modificari):

11 Dec Bucuresti 11:00 – 13:25 Tel Aviv
16 Dec Tel Aviv 22:25 – Bucuresti 00:50

Tarifele au fost calculate la grup de minim 50 turisti. Suplimentul pentru grup mai mic de 50 persoane, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Tariful include:
• Bilet de avion pe ruta Otopeni -Tel-Aviv - Otopeni;
• Transfer-aeroport-hotel-aeroport;
• Bagaj de mana de 10 kg; bagaj de cala de 20 kg;
• 5 nopti de cazare la hotel 4* superior conform normelor locale in Betleem;
• Mic dejun bufet si cina;
• Ghid local vorbitor de limba romana;
• Transport cu autocar climatizat;
• Intrarea la toate obiectivele specificate in program.


Tariful nu include:
• Asigurarea storno si asigurarea medicala, recomandata 203 ron/ persoana
• Asigurare medicala ( OBLIGATOPRIE) 70 RON / persoana, (pentru persoanele sub 70 ani)
• Nazareth Village (12 eur/persoană);
• Statii & Căsti: 2 eur/zi/ persoană;
• Bacsisul tips pentru sofer si ghid obligatoriu (8 eur/ zi/ pers) se achita la insotitorul de grup in aeroportul Otopeni.
• Intrare Muzeul Israel 12 eur/ persoana
• Plimbarea cu Barca pe Marea Galileii 20 eur/ persoana
• Tunelul Zidului Plangerii 12 eur/ persoana ( necesita programare anticipata)

CONDITII DE CALATORIE:
- Pasaport valabil minim 6 luni de la data revenirii in tara
- Completarea formularului de intrare in tara
- Asigurare medicala


Note:
• Pentru explicaţiile de la obiectivele turistice, grupul va putea apela contra cost la serviciile ghizilor locali (acolo unde este cazul)
• Turiştii sunt rugati să se prezinte la aeroport cu cca 2 ore si jumatate inainte de decolare
• Locurile din autocar se aloca turistilor in ordinea inscrierii acestora si nu se acorda locuri preferentiala decat in cazuri medicale speciale.
• Tariful este calculat la un cost al combustibiluilui la data de 1 NOV 2023. In cazul in care evolutia tariului la combustibil de majoreaza semnificativ, acesta se majoreaza implicit iar diferenta va trebui suportata de client, dar nu mai mult de maxim 8% din valoarea pachetului turistic.
• Conditiile de calatorie pot suferii modificari pana la data calatoriei
• Ordinea vizitelor se poate modifica in functie de programarile locale si de traffic.
• Orarul de zbor poate suferii modificari pana la data calatoriei
TERMENE DE PLATA:
- 30% avans la inscriere
- 70 % rest de plata cu 30 de zile inainte de plecare
CONDITII DE ANULARE /PENALIZARI:
- 30% din pretul pachetului daca anularea se efectueza cu 59-30 zile inaintea plecarii
- 100% din pretul pachetului cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Israel - 11 Decembrie, Bethlehem of Galilee, Israel

Verifica tarife si disponibilitate