Hotel Iri este situat intr-un cadru natural de exceptie, la 650 metri distanta fata de partia Kalinderu, la 2 km fata de telecabina Busteni – Babele si cu o priveliste incantatoare asupra masivului Caraiman si implicit asupra Crucii Eroilor. Hotelul este de asemenea situat la o distanta de 650 m fata de gara Busteni.

Facilitati hotel: internet wireless in toate spatiile comune, parcare gratuite, posibilitatii platii cu tichete de vacanta. Receptia este deschisa non-stop, personalul calificat fiind pregatit sa va intampine. Restaurantului hotelului pastreaza designul elegant si primitor, venind in plus cu o experienta culinara deosebita datorita meniului de preparate cu specific traditional dar si international. In curtea hotelului este amenajat si un gratar barbeque unde se asigura accesul si un foisor unde va puteti relaxa alaturi de prieteni. Sala de conferinte este dotata optim, cu toate facilitatile fiind solutia ideala daca doriti sa organizati un team-building.
Hotelul Iri este destinatia ideala fie ca doresti sa calatoresti iarna, fiind foarte aproape de partiile de schi, sau vara datorita peisajului incantator al muntilor ce inconjoara hotelul.


Facilitati camere: cele 30 de camere spatioase sunt dotate cu mobilier si facilitati precum: internet wireless, frigider, balcon la cerere, incalzire, grup sanitar propriu si televizor.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu demipensiune; - cosulet de bun venit ”surpriza”; - cina traditionala de 1 Decembrie cu program artistic muzica live (17:00 -23:00); - bauturi alcoolice incluse in cadrul mesei traditionale (01.12.2022): Vinul casei, Palinca, Vin fiert, Tuica fiarta, Apa plata, Apa minerala; - tombola cu premii in vacante si servicii hoteliere. Informatii suplimentare: - copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese (conform planului tarifar al parintilor, nu vor avea scaun la masa in cadrul mesei festive); - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu demipensiune;
- cosulet de bun venit ”surpriza”;
- cina traditionala de 1 Decembrie cu program artistic muzica live (17:00 -23:00);
- bauturi alcoolice incluse in cadrul mesei traditionale (01.12.2022): Vinul casei, Palinca, Vin fiert, Tuica fiarta, Apa plata, Apa minerala;
- tombola cu premii in vacante si servicii hoteliere.

Informatii suplimentare:
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese (conform planului tarifar al parintilor, nu vor avea scaun la masa in cadrul mesei festive);
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Iri - Oferta 1 Decembrie - 3 nopti, Busteni, Romania

Verifica tarife si disponibilitate