Bucurându-se de o locaţie liniştită într-o zonă pitorească, la 18 km de Castelul Bran, Complexul Turistic Euro-Park oferă parcare gratuită şi acces gratuit la un centru de wellness mare, care include o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj şi o sală de fitness.

În plus, proprietatea asigură terenuri de tenis şi de fotbal în aer liber, precum şi facilităţi de agrement interioare gratuite, printre care o sală de jocuri cu biliard şi tenis de masă. Este disponibilă şi o saună, la un cost suplimentar.

Euro-Park se întinde pe o suprafaţă de 50.000 m² şi oferă vile moderne, cu un balcon, un colţ de relaxare spaţios, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi DVD player. Se asigură halate de baie şi papuci, iar conexiunea WiFi este disponibilă în zonele publice.

Complexul Turistic Euro-Park include şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească tradiţională, precum şi un bar cu şemineu. Oraşul Braşov este situat la 37 km.

~
Oferta include: - 2 nopti cazare cu mic dejun - bufet suedez; - 29.11.2021: foc de tabara cu platouri traditionale, vin fiert, tuica fiarta si ceai; - 29.11.2021: cina; - 30.11.2021: cina cu muzica live; - acces gratuit la internet wifi, parcare interioara (in functie de disponibilitate), teren de fotbal si tenis, biliard. Informatii suplimentare: - piscina interioara / sauna, cu programare, contra cost. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 2 nopti cazare cu mic dejun - bufet suedez;
- 29.11.2021: foc de tabara cu platouri traditionale, vin fiert, tuica fiarta si ceai;
- 29.11.2021: cina;
- 30.11.2021: cina cu muzica live;
- acces gratuit la internet wifi, parcare interioara (in functie de disponibilitate), teren de fotbal si tenis, biliard.

Informatii suplimentare:
- piscina interioara / sauna, cu programare, contra cost.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Resort Europark - Oferta 1 Decembrie, Fundata, Romania

Verifica tarife si disponibilitate