Diana Resort este situat la 250 de metri de centrul statiunii Baile Herculane si la 2 minute de mers pe jos de raul Cerna.

Facilitati hotel: receptie non-stop, room service, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara, programe cu animatori pentru copii, centru de tratament, centru Wellness & SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi, zona de relaxare, masaj), sali de conferinte, seif, fax/fotocopiator, organizare excursii, scaun pentru copii, jocuri si puzzle-uri, informatii turistice, curierat, camera de bagaje, servicii de calcatorie, spalatorie, WI-FI gratuit, parcare pazita gratuita.

Facilitati camere: TV LED, minibar, uscator de par, baie proprie cu dus/cada, telefon, Wi-Fi gratuit, balcon, mic dejun in camera, halat pentru SPA si papuci de interior contra cost.

~
Oferta de 3 NOPTI include: - 01.12: check-in cina festiva - Ziua Nationala; - 02.12: mic dejun, atelier de creatie, pranz, foc de tabara in aer liber, cina; - 03.12: mic dejun, pranz, atelier de creatie, cina; - 04.12: mic dejun, check-out. Oferta de 4 NOPTI include: - 30.11: check-in, cina traditionala de Sfantul Andrei; - 01.12: mic dejun, pranz in aer liber, atelier de creatie pentru copii, cina festiva - Ziua Nationala; - 02.12: mic dejun, atelier de creatie, pranz, foc de tabara in aer liber, cina; - 03.12: mic dejun, pranz, atelier de creatie, cina; - 04.12: mic dejun, check-out. Facilitati incluse: - parcarea gratuita, in limita disponibilitatii (capacitate limitata); - internet Wi-Fi; - Nota! In cazul in care reglementarile legale care vor fi in vigoare pe perioada desfasurarii evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Diviana Spa va fi posibil pentru oaspetii cazati in hotel: piscina interioara de inot pentru adulti si copii cu apa incalzita, 4 tipuri de sauna (sauna infrarosu, sauna umeda, sauna finlandeza cu aromaterapie, sauna finlandeza), jacuzzi interior si exterior, zona de relaxare, Aqua Splash pentru copii. Informatii suplimentare: - mesele se servesc in sistem bufet suedez (exceptie cinele speciale, care vor fi set-meniu) si includ bauturile non-alcoolice (apa plata si carbogazoasa); - taxa de statiune nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 30.11: check-in, cina traditionala de Sfantul Andrei;
- 01.12: mic dejun, pranz in aer liber, atelier de creatie pentru copii, cina festiva - Ziua Nationala;
- 02.12: mic dejun, atelier de creatie, pranz, foc de tabara in aer liber, cina;
- 03.12: mic dejun, pranz, atelier de creatie, cina;
- 04.12: mic dejun, check-out.

Facilitati incluse:
- parcarea gratuita, in limita disponibilitatii (capacitate limitata);
- internet Wi-Fi;
- Nota! In cazul in care reglementarile legale care vor fi in vigoare pe perioada desfasurarii evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Diviana Spa va fi posibil pentru oaspetii cazati in hotel: piscina interioara de inot pentru adulti si copii cu apa incalzita, 4 tipuri de sauna (sauna infrarosu, sauna umeda, sauna finlandeza cu aromaterapie, sauna finlandeza), jacuzzi interior si exterior, zona de relaxare, Aqua Splash pentru copii.

Informatii suplimentare:
- mesele se servesc in sistem bufet suedez (exceptie cinele speciale, care vor fi set-meniu) si includ bauturile non-alcoolice (apa plata si carbogazoasa);
- taxa de statiune nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Diana Resort - Oferta 1 Decembrie, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate