Hipotels Bahia Cala Millor

Palma De Mallorca, Spania
Carrer Castell, 3, 07560 Cala Millor, Illes Balears, Spain
Hipotels Bahia Cala Millor Charter Avion Timisoara 2022 JoiHotel Website: www.hipotels.com/en/hotels/bahiacalamillor/

Hotel Website: www.hipotels.com/en/hotels/bahiacalamillor/

Descriere

Hipotels Bahía Cala Millor este un hotel recent renovat, in stil mediteranean, fiind cotat la 4 stele si situat in statiunea Cala Millor. Cu un aer modern si placut, hotelul are orientare catre mare, avand acces direct la plaja.


Localizare

Hotelul este situat in statiunea Cala Millor, la aproximativ 70 km de aeroport si de capitala insulei.

In apropiere, la cativa pasise gasescs de magazinele si restaurantele din Cala Millor. Din apropierea hotelului pornesc excursii cu ambarcatiuni cu fund de sticla, iar trenul care circula pe malul marii face legatura intre Cala Millor si Sa Coma.


Facilitati hotel

Hotelul are o gradina si o terasa la soare langa piscina, cu sezlonguri si umbrele. De asemnea, complexul are si  o sala de fitness, un teren de volei si o zona de joaca pentru copii. Se pot practica diverse activitati, precum tir cu arcul, bowling si gimnastica aerobica.

Fiecare apartament este luminos, spatios si dotat cu aer conditionat, dar si cu balcon privat. De asemnea, apartamentele sunt prevazute cu TV prin satelit si seif. Bucataria este utilata cu frigider si cuptor cu microunde.

Restaurantul hotelului serveste mancaruri locale cat si internationale. La cina se solicita o tinuta vestimentara protocolara, barbatii trebuind sa poarte pantaloni lungi. Totodata, oaspetii au la dispozitie o cafenea, un bar, o sala de jocuri si un lounge cu TV.


Website

https://www.hipotels.com/en/hotels/bahiacalamillor/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

• Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de 20Kg si 1 bagaj la mana de 7 kg/persoana

• Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

• Transfer aeroport-hotel-aeroport;

• Cazare, masa în funcție de hotelul ales;

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Timisoara catre Hipotels Bahia Cala Millor, Palma de Mallorca, Spania